Direktlänk till inlägg 3 februari 2010
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA
1 kg kycklingfilèer
Salt
Peppar
SÅSEN GÖR DU SÅ HÄR:
4 dl creme fraiche
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2-3 tsk senap
1 1/2-2 köttbuljongtärningar
2 pkt bacon
Riven ost
SÅ HÄR GÖR DU
Bryn kycklingfilèerna så de får färg - salta och peppra.
Smöra en ugnsform och lägg filèerna i botten.
Blanda såsingredienserna och smula köttbuljongtärningarna och fördela dem i små bitar.
Stek bacon och klipp dem över filèerna.
Häll såsen över allting och strö över osten.
Sätt in mitt i ugnen på 225 grader i cirka 25 minuter (något lägre om du har värmeluftsugn)
Servera med kokt ris och en fräsch sallad.
Bjud gärna vitlöksbröd till.
Detta räcker till 6-8 personer beroende på hur hungriga man är.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
|