Direktlänk till inlägg 2 augusti 2015
Tyvärr har jag inget foto till detta recept.
För några år sedan åt vi ofta denna fantastiskt goda potatissallad med ädelost.
Så blev det som det blir ibland - den föll i glömska.
Men i år har vi återupptäckt den.
DETTA BEHÖVER DU HA HEMMA:
Räcker till 4 inte alltför hungriga personer.
6 kokta potatisar i bitar
1 stor endive strimlad
2 salladslökar skivade
8-12 blå druvor halverade och urkärnade
75 g Gorgonzolaost i mindre bitar
salt
peppar
Vinägretten:
Balsamico vinäger med äppelsmak
½ dl Rapsolja
SÅ HÄR GÖR DU:
Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.
Blanda potatis, endive, lök och druvor och ost i en skål.
Vänd ner vinägretten.
Smaksätt salladen med salt och peppar.
Enklare kan det knappast bli - och knappast godare.
Kött till ska gärna vara grillat och ljust...kyckling eller kalkon.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|