Direktlänk till inlägg 14 november 2008
DET HÄR BEHÖVER DU:
1 kg rostbiff
2 gula lökar
2 msk dijonsenap
4 msk tomatpuré
2 msk kalvfond
salt peppar
4 dl vatten
1 burk creme fraiche
SÅ HÄR GÖR DU:
Bryn köttet och löken i en stekgryta.
Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, vatten och kalvfond. Låt puttra i ca 40 minuter.
Sätt igång och koka riset samtidigt.
Späd biffgrytan med crème fraiche innan servering och smaka av med salt och peppar.
Servera stroganoffen med ris och sallad.
En riktig höjdare sa vuxna barn på besök.
Nu har vintern kommit till Norrköping. Det var ett par tre år sedan vår stad vart klädd i vitt! Moses älskar det! Men jag är begränsat förtjust! Den enorma vitheten bländar mina få procent av syn så det blir tufft att vara ute. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|